U bent hier: Home > Interviews
Alles op een rijtje

Interviews

Onze ambassadeurs aan het woord

Wie kunnen nu beter vertellen hoe het is om bij Nije Gaast te werken, naar school te gaan, te besturen en ouder te zijn dan de ervaringsdeskundigen zelf?

Hieronder kunt u de interviews lezen van een ouder en haar kinderen, de bestuurder, een directeur, een leerkracht, een onderwijsassistent en de schoolopleider van Nije Gaast. Uit hun verhalen en ervaringen kunt u opmaken waar wij voor staan als Nije Gaast. We doen het samen!

Bestuurder Gerlotte Majoor

Omsjen nei elkoar

Directeur Ackelyn Stapensea

Vrijheid en autonomie

Schoolopleider Janna van der Meer

Ruimte voor ontwikkeling

Leerkracht Ayelt van Zuiden

Oog voor mijn expertise

Onderwijsassistent Marga Drent

Als een vis in het water

Ouder Grytsje van der Steege en dochters Irma en Jolien

Veilig en vertrouwd

Fier Foarút Sjen!

Binnen Nije Gaast mag elke leerling en medewerker zich gezien weten en waarderen we onze verscheidenheid. Wat mooi dat we zo verschillend zijn! Alle kleine en grote mensen binnen Nije Gaast hebben hun 'eigen aardigheden', ontwikkelingsbehoeften en mogelijkheden. Hier kijken we naar (om), en tegelijkertijd kijken we naar een uitstekend passend onderwijsaanbod dat hierbij aansluit. We kijken niet alleen naar je 'om', maar we kijken ook naar je 'uit'. Naar jouw mogelijkheden en de toekomst en hoe iedereen binnen Nije Gaast hierin mag groeien. Samen vol vertrouwen en trots, echt Fier Foarút Sjen! en hierdoor 'útsjen' naar de toekomst!