U bent hier: Home > Interview schoolopleider - Janna van der Meer
Ruimte voor ontwikkeling

Interview Schoolopleider Janna van der Meer

Sinds 2002 werk ik met veel plezier als leerkracht bij Nije Gaast. Op dit moment werk ik op It Finster en ik heb al op verschillende scholen van Nije Gaast gewerkt.

Schoolopleider

Naast mijn baan als leerkracht ben ik in 2019 door Nije Gaast gevraagd om startende en herintredende leerkrachten te gaan begeleiden in hun professionele ontwikkeling naar vakbekwame leerkracht. Dit doe ik met heel veel plezier. Tevens begeleid ik als schoolopleider samen met de instituutsopleider van NHL Stenden alle stagiaires die bij Nije Gaast het vak leren. Ook ervaren leerkrachten die nieuw bij Nije Gaast komen werken begeleid ik op verzoek met een maatwerk programma waarin hun eigen ontwikkelvraag centraal staat.

Beeldcoach

Om mijn rol als begeleider goed te kunnen uitvoeren heb ik onder andere de opleiding tot beeldcoach en de opleiding tot schoolopleider gevolgd. Al met al een breed pallet aan taken waarin ontwikkeling van kleine en grote mensen centraal staat.

Directeur Ackelyn Stapensea

Vrijheid en autonomie
Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik als jonge ambitieuze leerkracht bij Nije Gaast begon met werken op een Nije Gaast school. Na een aantal jaren voor de groep te hebben gestaan ben ik gestart met de opleiding tot schoolleider en heb ik op verschillende Nije Gaast scholen als directeur gewerkt.
Lees meer
1 2 3 6