U bent hier: Home > Interview ouder en kinderen van It Finster
Veilig en vertrouwd

Interview Ouder Grytsje van der Steege en dochters Irma en Jolien

Mijn kinderen en ik voelen ons veilig en vertrouwd op It Finster. De kinderen gaan met plezier naar school en ik voel me als ouder gehoord en gezien.

Wat vindt Irma van school?

Irma vindt het heel erg fijn op school, dat komt doordat er aandacht is voor iedereen in de klas. We krijgen les op ons eigen niveau. Soms krijgen we les op de Chromebooks en soms moeten we zelf schrijven. Verder vind ik het heel fijn dat we twee keer per week gym hebben of één keer gym en één keer natte gym, gelukkig is er altijd een zwemouder mee zodat juf niet alles alleen hoeft te doen. Want het zwemmen is altijd een feestje.

En Jolien?

Jolien vindt het buitenspelen echt het leukst, lekker bij de bult naar beneden glijden of in de rust in de nestschommel zijn echt de favorieten bij het buitenspelen.

Grytsje van der Steege

Als ouders zijn we erg tevreden dat er naar het kind als individu wordt gekeken. Zo kan en mag het kind zichzelf zijn en op zijn/haar tempo ontwikkelen. Verder zijn er korte lijnen met de leerkrachten en de directeur van de school: mocht je ergens tegen aanlopen dan kun je als ouder aan de bel trekken en word je serieus genomen.

 

Schoolopleider Janna van der Meer

Ruimte voor ontwikkeling
Sinds 2002 werk ik met veel plezier als leerkracht bij Nije Gaast. Op dit moment werk ik op It Finster en ik heb al op verschillende scholen van Nije Gaast gewerkt.
Lees meer
1 2 3 6