U bent hier: Home > Interview directeur Ackelyn Stapensea
Vrijheid en autonomie

Interview Directeur Ackelyn Stapensea

Het is alweer heel wat jaren geleden dat ik als jonge ambitieuze leerkracht bij Nije Gaast begon met werken op een Nije Gaast school. Na een aantal jaren voor de groep te hebben gestaan ben ik gestart met de opleiding tot schoolleider en heb ik op verschillende Nije Gaast scholen als directeur gewerkt.

Mijn werkervaring

Op dit moment werk ik zo’n zeven jaar als directeur op De Klimbeam in Koudum. Deze school is een fusieschool, de toenmalige openbare en de christelijke school in Koudum zijn samengegaan in Ontmoetingschool De Klimbeam.

Blijven ontwikkelen

Als schoolleider ben ik mij altijd blijven ontwikkelen, dit verwacht ik ook van mijn collega’s. Een leven lang leren is waar ik voor sta. Als directeur bij Nije Gaast krijg je veel vrijheid en autonomie om je school vorm te geven, plannen te maken en uit te voeren samen met je team. Met elkaar zorgen we iedere dag voor het beste onderwijs voor de kinderen op onze school.

Leerkracht Ayelt van Zuiden

Oog voor mijn expertise
In 2019 ben ik bij Nije Gaast teruggekeerd na een uitstapje naar het VO als docent Nederlands en Wiskunde. Sinds 2021 werk ik met veel plezier in de bovenbouw van Samenwerkingsschool De Klimbeam in Koudum.
Lees meer
1 2 3 6