U bent hier: Home > Werken bij
Uitdagingen genoeg!

Werken bij

Kom werken op It Finster!

Wil jij graag werken op onze school met veel ruimte voor diversiteit, talentontwikkeling en aandacht voor elkaar? It Finster is op zoek naar collega’s die met hart en ziel willen bijdragen aan kwalitatief en aansprekend onderwijs. Dat doe je door te doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. It Finster werkt aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar leerlingen én medewerkers.

Werken op It Finster betekent werken in een inspirerende en dynamische omgeving. It Finster is een christelijke basisschool waar gelijkwaardigheid, ontmoeting en vrijheid centraal staan. De leerkrachten krijgen de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien, passend binnen de eigenheid van onze school.

Leerkracht invalpool basisonderwijs

16-40 uur - 0.4 - 1 fte

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkrachten die aan de slag wil in de invalpool van Nije Gaast. Werken in de invalpool is de ideale manier om kennis te maken met de verschillende scholen binnen de stichting. We gaan  graag met je in overleg over de te werken dagen en je voorkeur voor onder – midden- of bovenbouw

Verlofregelingen voor kinderen

Wanneer u voor uw kind (-eren), om andere redenen dan ziekte, verlof aan wilt vragen moet u dat schriftelijk bij de schooldirecteur indienen. Deze is, op grond van wettelijke regelingen en gemeentelijke afspraken, bevoegd om voor een beperkt aantal zaken lesvrij te geven. Hiervoor wordt u verzocht om een formulier in te vullen. Deze wordt door de schooldirecteur ondertekend voor goedkeuring en gaat vervolgens naar de leerplichtambtenaar van de gemeente Súdwest Fryslân.Als regel kunt u verlof aanvragen voor die zaken, die in het bedrijfsleven ook worden toegestaan bij speciale familieomstandigheden. Afspraken voor tandarts, dokter, ziekenhuisbezoek e.d. zijn mogelijk onder schooltijd, maar indien mogelijk liever niet. Geeft u het wel door als uw kind hier naar toegaat?