U bent hier: Home > Vakantierooster
Regio Noord

Vakantierooster

Download de pdf

Onze school volgt de schoolvakanties zo die door Nije Gaast zijn vastgesteld. Deze vakanties volgen de landelijk vastgestelde dagen en de vakanties zo de regio deze vorm geeft. De meivakantie is landelijk een week. Heeft onze school twee weken meivakantie dan volgen wij de landelijke richtlijn rondom een facultatieve tweede week. Alleen bij jaarlijks voldoende lesuren voor de kinderen kunnen wij een enkele keer de kinderen een dag vrijgeven voor een teamstudiedag.

Voor het schooljaar 2023-2024 zijn dat:
9 februari team studiedag, leerlingen vrij
11 april studiedag team Nije Gaast, leerlingen vrij
1 juli team studiedag, leerlingen vrij
19 juli team studiedag, leerlingen vrij

Onze vakanties vallen onder de regio Noord. Hieronder ziet u de downloadlinks van de verschillende vakantieroosters voor de jaren 2024 en 2025 (PDF):

Communicatie en informatie

Een goed contact tussen de ouders en de school is een wezenlijk onderdeel van het onderwijsleerproces. Bovendien hebben de ouders van de leerlingen recht op zoveel mogelijk informatie wat betreft hun kinderen. Een goed contact komt van twee kanten. Dit kan in de Nederlandse taal, maar ook het Fries is geen probleem. Wij stellen het op prijs dat de ouders contact opnemen met de school als er iets is. U mag er op rekenen dat wij dat ook zullen doen. Elke maand verschijnt het informatieblad “It Finsterke”. Hierin staan allerlei wetenswaardigheden. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de actuele zaken op school.