U bent hier: Home > Werken bij
Uitdagingen genoeg!

Werken bij

Kom werken op De Klinkert!

Wil jij graag werken op onze school met veel ruimte voor diversiteit, talentontwikkeling en aandacht voor elkaar? De Klinkert is op zoek naar collega’s die met hart en ziel willen bijdragen aan kwalitatief en aansprekend onderwijs. Dat doe je door te doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. De Klinkert werkt aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar leerlingen én medewerkers.

Werken op De Klinkert betekent werken in een inspirerende en dynamische omgeving. De Klinkert is een christelijke basisschool waar gelijkwaardigheid, ontmoeting en vrijheid centraal staan. De leerkrachten krijgen de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien, passend binnen de eigenheid van onze school.

Leerkracht invalpool basisonderwijs

16-40 uur - 0,4 - 1 fte

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkrachten die aan de slag wil in de invalpool van Nije Gaast. Werken in de invalpool is de ideale manier om kennis te maken met de verschillende scholen binnen de stichting. We gaan  graag met je in overleg over de te werken dagen en je voorkeur voor onder – midden- of bovenbouw

Communicatie en informatie

Wij zien onze school als een gemeenschap van leerlingen, ouders en leerkrachten. Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw kind en nodigen u ook van harte uit om te helpen bij activiteiten die op school plaatsvinden. Zo zorgen we er samen voor dat uw kind een fijne tijd heeft op CBS De Klinkert!

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind door middel van contactavonden en rapporten. Praktische informatie krijgt u via de website en nieuwsbrief ‘Medeklinkert’. Onder de knop Praktische Informatie vindt u onze schoolgids, waar u meer informatie kunt vinden over onze visie en aanpak.