U bent hier: Home > Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland
Hulp nodig?

Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland

Voor vragen over Passend Onderwijs

Ouders en jeugd die vragen hebben over passend onderwijs kunnen altijd bij het Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland terecht.

Ieder kind verdient passend onderwijs. Goed onderwijs voor alle kinderen, daar gaan wij met elkaar voor. Om dat voor elkaar te krijgen, is een goede samenwerking tussen leerlingen, ouders en scholen belangrijk.

Als ouder hebt u misschien vragen, bijvoorbeeld over de hulp die scholen kunnen geven bij de ontwikkeling van uw kind. Of over de aanmelding bij een school. Met die vragen kunt u terecht bij Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland. Ook voor advies, informatie of een luisterend oor staan zij voor je klaar. Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland is een initiatief van vier samenwerkingsverbanden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie:

Communicatie en informatie

Wij vinden het heel belangrijk dat u zich welkom en gehoord voelt op onze school en stellen het op prijs dat u contact met ons opneemt als er iets is. Wij proberen dan direct het gesprek met u aan te gaan of maken een afspraak met u. Praktische informatie krijgt u via de website en de nieuwsbrief. Of raadpleeg de schoolgids, waar u meer informatie kunt vinden over onze visie en aanpak.