U bent hier: Home > Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland
Hulp nodig?

Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland

Voor vragen over Passend Onderwijs

Ouders en jeugd die vragen hebben over passend onderwijs kunnen altijd bij het Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland terecht.

Ieder kind verdient passend onderwijs. Goed onderwijs voor alle kinderen, daar gaan wij met elkaar voor. Om dat voor elkaar te krijgen, is een goede samenwerking tussen leerlingen, ouders en scholen belangrijk.

Als ouder hebt u misschien vragen, bijvoorbeeld over de hulp die scholen kunnen geven bij de ontwikkeling van uw kind. Of over de aanmelding bij een school. Met die vragen kunt u terecht bij Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland. Ook voor advies, informatie of een luisterend oor staan zij voor je klaar. Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland is een initiatief van vier samenwerkingsverbanden.

Klik voor meer informatie op onderstaande button:

Verlofregelingen voor kinderen

Wanneer u voor uw kind (-eren), om andere redenen dan ziekte, verlof aan wilt vragen moet u dat schriftelijk bij de locatieleider indienen. Hiervoor wordt u verzocht om een formulier in te vullen. Deze wordt door de locatieleider ondertekend voor goedkeuring en gaat vervolgens naar de leerplichtambtenaar van de gemeente Súdwest Fryslân.Als regel kunt u verlof aanvragen voor die zaken, die in het bedrijfsleven ook worden toegestaan bij speciale familie-omstandigheden. Afspraken voor tandarts, dokter, ziekenhuisbezoek e.d. zijn mogelijk onder schooltijd, maar indien mogelijk liever niet. Geeft u het wel door als uw kind hier naar toegaat?