U bent hier: Home > Werken bij
Uitdagingen genoeg!

Werken bij

We kijken naar je uit!

Wil jij graag werken op onze school met veel ruimte voor diversiteit, talentontwikkeling en aandacht voor elkaar? De Barte is op zoek naar collega’s die met hart en ziel willen bijdragen aan kwalitatief en aansprekend onderwijs. Dat doe je door te doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. De Barte werkt aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar leerlingen én medewerkers.

Werken op De Barte betekent werken in een inspirerende en dynamische omgeving. De Barte is een school waar zelfstandig werken en een veilig schoolklimaat en thematisch werken centraal staan. De leerkrachten krijgen de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien, passend binnen de eigenheid van onze school.

Leerkracht invalpool basisonderwijs

16-40 uur - 0.4 - 1 fte

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkrachten die aan de slag wil in de invalpool van Nije Gaast. Werken in de invalpool is de ideale manier om kennis te maken met de verschillende scholen binnen de stichting. We gaan  graag met je in overleg over de te werken dagen en je voorkeur voor onder – midden- of bovenbouw

Verlofregelingen voor kinderen

Kinderen hebben leerplicht en dat betekent dat ze niet zomaar verlof mogen hebben. Toch kunt u een aanvraag indienen. De directeur is bevoegd om voor een aantal zaken vrij te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ministerie van OCW. Soms zijn afspraken bij de dokter, tandarts of iets dergelijks onder schooltijd. U doet vaak u uiterste best om het buitenschooltijd om te plannen. Dat is fijn omdat dit rust geeft op school.