U bent hier: Home > Schooltijden
Foar alles is in tiid!

Schooltijden

Belangrijk om te weten!

Op De Barte maken we gebruik van het continu rooster. Dankzij deze lestijden kunnen wij optimaal lesgeven. Kinderen hebben 's middags tijd om te spelen, sporten en andere activiteiten.

De schooltijden voor het schooljaar 2023 – 2024 op De Barte zijn:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Groep 1 t/m 8: ochtend 08.30-11.45 uur, ochtendpauze 10.00-10.15 uur, middagpauze 11.45-12.15 uur, middag 12.15-14.15 uur.

Groep 1 en 2: elke woensdag vrij

Tussen de middag eten de kinderen op school. Dit gebeurt op een gemoedelijke wijze. Kinderen die het eten niet helemaal op hebben gaan in de pauze mee naar buiten. Na de pauze is er tijd om het eten rustig op te eten.

Communicatie en informatie

Wij zien onze school als een gemeenschap van leerlingen, ouders en leerkrachten. Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw kind en nodigen u ook van harte uit om te helpen bij activiteiten die op school plaatsvinden. Zo zorgen we er samen voor dat uw kind een fijne tijd heeft op De Barte! Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind door middel van contactavonden en rapporten. Daarnaast gebruiken wij de Parro app om nieuws en foto’s te delen van uitjes en andere activiteiten. Praktische informatie krijgt u via de website en de maandelijkse nieuwsbrief. Ook sturen de leerkrachten regelmatig een Parro bericht wanneer dit nodig is.