U bent hier: Home > Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland
Hulp nodig?

Ouder- en jeugdsteunpunt Friesland

Voor vragen over Passend Onderwijs

Ouders en jeugd die vragen hebben over passend onderwijs kunnen altijd bij het Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland terecht.

Ieder kind verdient passend onderwijs. Goed onderwijs voor alle kinderen, daar gaan wij met elkaar voor. Om dat voor elkaar te krijgen, is een goede samenwerking tussen leerlingen, ouders en scholen belangrijk.

Als ouder hebt u misschien vragen, bijvoorbeeld over de hulp die scholen kunnen geven bij de ontwikkeling van uw kind. Of over de aanmelding bij een school. Met die vragen kunt u terecht bij Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland. Ook voor advies, informatie of een luisterend oor staan zij voor je klaar. Ouder- en jeugdsteunpunt passend onderwijs Friesland is een initiatief van vier samenwerkingsverbanden.

Klik voor meer informatie op onderstaande button:

Communicatie en informatie

Wij zien onze school als een gemeenschap van leerlingen, ouders en leerkrachten. Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw kind en nodigen u ook van harte uit om te helpen bij activiteiten die op school plaatsvinden. Zo zorgen we er samen voor dat uw kind een fijne tijd heeft op De Barte! Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind door middel van contactavonden en rapporten. Daarnaast gebruiken wij de Parro app om nieuws en foto’s te delen van uitjes en andere activiteiten. Praktische informatie krijgt u via de website en de maandelijkse nieuwsbrief. Ook sturen de leerkrachten regelmatig een Parro bericht wanneer dit nodig is.