U bent hier: Home > Aanmelden?
Aanmelden

Aanmelden?

Vul het formulier in

Met het invullen van het belangstellingsformulier geeft u als ouder/verzorgers aan geïnteresseerd te zijn in ons als nieuwe school voor uw kind. Na ontvangst van het belangstellingsformulier krijgt u van de directeur van de school een voorlopig inschrijfformulier.

Er wordt een intakegesprek ingepland en na dit gesprek zal de inschrijving van uw kind definitief worden gemaakt.

Wij zijn blij met uw belangstelling voor De Barte!

Wilt u uw kind aanmelden voor één van onze  NIje Gaast scholen, dan kunt u contact opnemen met de schoolleider van de school van uw keuze via dit belangstellingsformulier. Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken ten behoeve van het onderwijs van hun kind. Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over de school. Bij elke inschrijving willen wij persoonlijk met de ouders en het kind kennismaken. In het kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door de school. Deze wordt gedaan door de directie en geeft u de gelegenheid vragen te stellen.

Vierjarigen

Ouders die hun kind willen aanmelden op één van onze school worden verzocht dit ruim van tevoren te doen. Aan nieuwe ouders adviseren wij dit rond de derde verjaardag van uw kind te doen. Kinderen mogen vanaf de dag dat ze 4 jaar worden naar school. Voor die tijd mogen zij, in overleg met de school, een aantal dagdelen komen kennismaken.

Leerlingen van een andere school

Kinderen, die van een andere school komen, kunnen het beste ook ruim van tevoren worden aangemeld. Van de directie van de school van uw keuze krijgt u dan een voorlopig inschrijvingsformulier dat vooraf moet worden ingevuld en ingeleverd. De kinderen mogen na het intakegesprek kennismaken met hun nieuwe klasgenoten door een dag of dagdeel mee te draaien met de groep waarin ze geplaatst worden.

  Gegevens kind

  Achternaam:

  Voornaam / voornamen:

  Roepnaam:

  Geb. datum:

  Geb. plaats:

  Gegevens ouder(s)

  Voorletter(s) + achternaam vader:

  Voorletter(s) + meisjesnaam moeder:

  Adres- en contactgegevens

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoon:

  E-mailadres:

  Overig (*aankruisen wat van toepassing is)

  Peuterspeelzaal*:

  Kinderopvang*:

  Zijn er externe organisaties betrokken bij uw zoon/dochter*:

  Zo ja, welke:

  Overige bijzonderheden:

  Datum:


  Verlofregelingen voor kinderen

  Kinderen hebben leerplicht en dat betekent dat ze niet zomaar verlof mogen hebben. Toch kunt u een aanvraag indienen. De directeur is bevoegd om voor een aantal zaken vrij te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ministerie van OCW. Soms zijn afspraken bij de dokter, tandarts of iets dergelijks onder schooltijd. U doet vaak u uiterste best om het buitenschooltijd om te plannen. Dat is fijn omdat dit rust geeft op school.